Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma

és Kollégiuma

2022. december 02. Péntek, ma Melinda, Vivien napja van

CISZTERGŐ MATEMATIKAVERSENY

CISZTERGŐ MATEMATIKAVERSENY

A CISZTERGŐ MATEMATIKAVERSENY

VERSENYKIÍRÁSA

 


 

A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma meghirdeti az általános iskolák 7. és 8. osztályos diákjai részére a Cisztergő Matematikaversenyt. A versenyre szeretettel várunk minden, a matematika és iskolánk iránt érdeklődő diákot. A játékos feladatmegoldással gimnáziumunk és a matematika rejtekeibe vezetjük be a résztvevőket.

A verseny időpontja: 2014. november 15. (szombat). Kezdés 900, eredményhirdetés 1300 órakor. Kérjük, hogy a verseny helyszínén a kezdés előtt legalább 15 perccel korábban jelenjenek meg.

A verseny helye: A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma (7621 Pécs, Széchenyi tér 11.)

A verseny témája: A versenyen vegyes típusú (feleletválasztós és kifejtős) feladatokat kell megoldani, a teljes munkaidő 120 perc. A verseny egyéni, de iskolánként a 3 legtöbb pontot elért tanuló eredménye alapján csapatversenyt is hirdetünk. Az egyéni első három helyezett diák eredményét a szóbeli felvételi alkalmával figyelembe vesszük. A verseny kiírását a www.crnlg.hu honlapon is közzétesszük. Az eredményhirdetés után a verseny eredményei ugyaninnen letölthetők.

Segédeszközök: A versenyen íróeszközön, vonalzón és körzőn kívül más segédeszköz nem használható.

Nevezés: A jelentkezéseket a tanulók nevének, osztályának és az indulók létszámának pontos megadásával a gimnázium e-mail címére (crnl@mail.crnl.hu) kérjük megküldeni. Nevezéskor a küldő intézmény pontos nevét és címét kérjük is megadni.
A versenyen való részvétel
ingyenes.
Nevezési határidő:
2014. október 21. (kedd).

Pécs, 2014. október 2.

 
Dobosi László
igazgató

Pánczél Róbert
matematika munkaközösség vezető


 
2014.10.04