Ideiglenes felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék
 Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Kérjük, az ideiglenes felvételi jegyzék megtekintése előtt figyelmesen olvassák el az alábbi tájékoztatót!A nem végleges felvételi eredményeket a tanulmányi terület linkjére kattintva lehet megtekinteni. 
A megjelölt tanulmányi terület nevére kattintva, a tanuló az oktatási azonosítója/jeligéje mellett láthatja az adott tanulmányi területen elért összpontszámát. A tanulmányi területekre felvehető tanulók száma intézményünkben –  a KIFIR-ben rögzítettek szerint: 
KÓD KÉPZÉS FELVEHETŐ LÉTSZÁM
0001 Négyosztályos ÁLTALÁNOS tantervű osztály 34 + 17
0002
Négyosztályos BIOLÓGIA-KÉMIA emelt óraszámú osztály
17
0003 Négyosztályos MATEMATIKA- DIGITÁLIS KULTÚRA emelt óraszámú osztály
17
0004 Négyosztályos ANGOL nyelvi emelt óraszámú osztály
17
0005 Négyosztályos NÉMET nyelvi emelt óraszámú osztály
17
0006 HATOSZTÁLYOS gimnáziumi osztály
34
0007 Négyosztályos NÉPRAJZ-NÉPMŰVÉSZET irányultságú osztály
17

A legördülő listák az összes diák összes megjelölt jelentkezési helyén elért pontszámát tartalmazzák. Ha egy tanuló bekerült az első helyen megjelölt iskolába, képzési területre, és más iskolában vagy képzési területen a felvehető keretszámon belül szerepel, a második vagy további helyen megjelölt képzési területen már nem tartozik bele a meghatározott keretszámba. Ebből következően a keretszámon felüli tanuló előrébb kerül.
 
Ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket, a felvételi eljárás során hozott pontjai, valamint a szóbeli vizsgán elért pontjai nem elegendőek az adott osztálytípusra való bekerüléshez, így felvételét nem javasoljuk. Ez esetben a tanuló oktatási azonosítója/jeligéje mellett az „Elutasítva” döntés olvasható. A jelentkezések módosítására 2024. április 8-10. között a módosító tanulói adatlap kitöltésével van lehetőség. A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:
 
(1) az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása;
(2) az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi terület megjelölése.
A jelentkező számára a módosítás lehetősége akkor lehet fontos, ha a felvételik során az egyes iskolákban szerzett tapasztalatai alapján esetleg megváltozott a saját felvételi elképzelése.
 
A végleges felvételi jegyzéket 2024. április 26-ig az ideiglenes felvételi jegyzékek és a tanulói adatlapon a jelentkező által meghatározott sorrend alapján az Oktatási Hivatal készíti el.
 
További kérdés esetén az alábbi e-mail címen: crnl@crnl.hu vagy telefonszámon: 06-30/219-3774 lehet érdeklődni.
Gratulálunk az eredményes vizsgákhoz!
 
 
2024.03.21