Igazgatói köszöntő

Igazgatói köszöntő
 
 
 
 
 
 
 Tisztelt Szülők!
 


  
Nagy szeretettel köszöntöm Önöket  gimnáziumunk új igazgatójaként magam és vezetőtársaim nevében. Vezetőségünk tagjai: Dénes Eszter oktatási igazgatóhelyettes, Dr. Petz Andrea nevelési igazgatóhelyettes, Borbély-Bartis János igazgatóhelyettes és kollégiumvezető, Dr. Nyisztor Zsolt igazgató. 
 
Először is szeretném megköszönni, hogy iskolánkat választották és ránk bízták gyermekeik nevelését, oktatását.
 
Elsődleges feladatunknak azt tartom, hogy olyan erős, megtartó közösségeket hozzunk létre, melyeknek a gyermekek szívesen és örömmel válnak tagjaivá.
 
Ezek a közösségek teremtik meg a lehetőségét a valódi nevelésnek,  tanulásnak, jellemfejlődésnek, és itt születhetnek olyan kapcsolatok, barátságok is, melyek egy életre kitartanak. A diákok, tanárok, atyák és szülők összefonódó közössége lehetőséget ad a Krisztusi szeretet megtapasztalására, ahol a bizalom és az elfogadás képes átsegíteni a fiatalokat az élet kisebb-nagyobb próbatételein. Bízom benne, hogy Krisztusban gyökerező közös értékeink, erős és megtartó közösségeink, valamint nívós oktatási tevékenységünk együttesen képessé fogják tenni diákjainkat arra, hogy a későbbiekben megállják helyüket az élet minden területén. 
 
Ebben a közös munkában kérem továbbra is együttműködésüket, bizalmukat és támogatásukat!
 
Isten áldását kérve családjainkra, üdvözlettel:
 
dr. Nyisztor Zsolt igazgató
 
2022.08.16